Tillbehör
16295
page-template-default,page,page-id-16295,bridge-core-2.4.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-23.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Hos oss hittar du alla förbrukningsvaror du behöver för att kunna driva din studio på ett framgångsrikt sätt. Här presenterar vi de viktigaste artiklarna. Kontakta oss för alla tillgängliga artiklar.

Bara de bästa lysrören

garanterar perfekt prestanda

Solningens resultat blir inte bättre än de lysrör som används i respektive solarium. Lysrören från den marknadsledande leverantören är perfekt anpassade till Ergolines solarier. Vårt utvecklingscenter garanterar ett perfekt samspel mellan lamporna och solariet i samarbete med de ledande lysrörstillverkarna. För detta beaktas alla variabler som t.ex. akrylpanelerna, avståndet från lamporna till karossen och kylsystemet för att uppnå bästa möjliga prestanda. Använd alltid originallysrör och andra originaldelar för ett säkert och optimalt solningsresultat och nöjda kunder.

The one-stop-shop

för din salong

Hos oss hittar du alla förbrukningsvaror du behöver för att kunna driva din studio på ett framgångsrikt sätt. Från akrylnackstöd till Aqua Fresh & Aroma, golvmattor, desinfektionsmedel och skyddsglasögon. Naturligtvis i samma höga kvalitet som vanligt och optimalt anpassad efter dina behov.

Utbud av kosmetik

för hybridsolarier

Den framgångsrika hybridtekniken behöver ett kosmetiskt sortiment som särskilt stöder fördelarna med Beauty Light och UV. De unika ingredienskombinationerna av Hybrid Cosmetic C2 är den perfekta förstärkaren för hybridtekniken. En långvarig solbränna, förbättrad hudfärg, minskning av fina linjer, rynkor och stramare bindväv är den typ av resultat du kommer att älska.